Kapcsolat

Antal Mónika e.v.

Transdecor - ajándék és dekoráció

 

Tel: +36-20/298-43-08     

E-mail: transdecor kukac yahoo.com

Figyelem:

Ha a termékekkel kapcsolatban kérdése van, kérjük írjon e-mailt, vagy keressen minket a fenti telefonszámokon. Termékeket a vállalkozás székhelyén nem tartunk, azokat kizárólag postai úton vagy futárszolgálattal kézbesítjük.

Akciós termékek

Szélkakas cserélhető …

Szélkakas cserélhető talppal WV19 Akciós ár:
23 990 Ft helyett
22 900 Ft
Új

Szállítás és fizetés

 

I. Postai csomagküldéssel, fizetés előreutalással!


A megrendelt termékeket a Magyar Posta Zrt. MPL futárszolgálat szállítja ki a megrendelést követő 2-14 munkanapon belül. (Amennyiben a szállítási idő ettől eltér, levélben vagy telefonon értesítjük a szállítás várható irőpontjáról.) A megrendelés ellenértékét a futárszolgálat kézbesítőjének készpénzben kell kifizetni. A futár két alkalommal kísérli meg a kézbesítést, sikertelen kézbesítés esetén értesítőt hagy. A második sikertelen kézbesítés után az értesítőn feltüntetett postán (legközelebbi postahivatal) 10 napig átvehető a csomag.

Szállítási díjak:

Vásárolt termékek összege: Szállítási díj előreutalással

1-20.000,-Ft között

1.500,-Ft

20.001,-Ft felett

ingyenes

A megrendeléseket Magyarország teljes területén futárszolgálattal szállíttatjuk ki. Külföldre nem szállítunk!

Áru átvételekor legyen kedves ellenőrizni, hogy a számlán feltüntetett termékek egyeznek-e a csomagban található termékekkel.

FONTOS! Kérem, átvételkor ellenőrizze a csomag tartalmát, ugyanis a szállítás közben bekövetkezett esetleges rongálódást, törést csak abban az esetben tudjuk elfogadni, ha arról a csomag átvételét követően a kézbesítő jelenlétében jegyzőkönyv készül!